Youcat - Molitvenik za mlade

Knjige » Verbum

Cijena:85.00Kn

PRELISTAJ KNJIGU

 

 

Youcat - Molitvenik za mlade

Nakladnik: Verbum

Godina izdanja: 2012.

ISBN: 978-953-235-282-5

Uvez: Meki

Broj stranica: 176

Jezik izvornika: Njemački

Jezik: Hrvatski

Prevoditelj: Ante Mateljan

Dimenzije: 21,0 x 13,0 cm

 

 

 


Nakon što je s velikim oduševljenjem prihvaćen Youcat – Katekizam za mladekoji na svjež i zanimljiv način mladim katolicima objašnjava smisao vjere, sada biva dostupan i Youcat – Molitvenik za mlade koji mladima pomaže da žive svoju vjeru u svakodnevici.
Nudeći duhovno blago vjere ovaj jedinstveni molitvenik sadrži moderne, svježe molitve koje se izmjenjuju s velikim, drevnim molitvama iz Svetoga pisma te s molitvama svetaca i duhovnih velikana iz kršćanske povijesti. Kako bi mladima bio od što veće koristi, Youcat – Molitvenik za mlade u uvodnomu dijelu donosi kratku i vrlo poticajnu školu molitve u 10 koraka. Potom slijedi prvi dio koji sadrži dvotjedni molitveni ciklus. Drugi dio Youcat – Molitvenika za mlade daje poticaj na temu "Moliti životom", a u njemu su sadržane posebne molitve Presvetomu Trojstvu, potom molitve klanjanja i zahvaljivanja, molitve za opraštanje, molitve za druge, molitve u trenutcima nevolje, molitve za ljubav, molitve Blaženoj Djevici Mariji te molitve za mnoge druge nakane i u različitim životnim prigodama.
Molitvenik je privlačno ilustriran, sadrži i brojne fotografije mladih ljudi iz cijeloga svijeta, a tu su i nadahnjujući citati duhovnih velikana i svetaca o molitvi.