Tomagraf

Navedene cijene knjiga su za pojedinačnu prodaju. Za veće narudžbe dajemo rabat 30-50%. Osim prodaje knjiga pružamo uslugu grafičke pripreme i tiska knjga, časopisa i papirne konfekcije. Uvezujemo časopise i poslovnu dokumentaciju i popravak oštećenih knjiga. KLIKNITE NA SLIKU I PRELISTAJTE KNJIGU!

 • Sve | Stranice: < 1 2 3 4 5 6
 • Knjige » Tomagraf

  Vjenčić pouka i molitava u čast Svete Ane

  sakupili OO. KAPUCINI NA RIJECI 1917

  Reprint uredio: Ivan Škunca, Zagreb

  Format: 9,5x14,5 cm

  Uvez: Meki

  Broj stranica: 68

  Jezik: Hrvatski

  10.00Kn
 • Knjige » Tomagraf

  Nakladnik: Tomagraf

  Godina izdanja: 2018.

  Broj stranica: 288

  Uvez: Tvrdi

  Jezik: Hrvatski

  Dimenzije: 11,5 x 19,0 cm


  Bilješke 1988-2014, sakupljene od Kika Argüella i sadržane u ovoj knjizi, ne nude sistematična promišljanja ili odlomke na temu vjere i teologije. One su naprotiv svjedočanstvo unutarnjeg puta duše i napora da se stekne povjerenje u Boga i također jedinstvo s Gospodinom raspetim i trpećim. Srce se želi osloboditi svake stvari koja bi htjela uzeti mjesto Boga, šireći se na način da punina Njegove ljubavi prebiva u njemu.

  Radi se o 506 malih i srednjih aforizama, molitava, iskustava i spoznaja, izreka, sjećanja i bilježaka skupljenih u kronološkom redu, koji, u dubini mističnog iskustva Boga razjašnjuju autorov duhovni put, zajedno s Carmen Hernandez i don Marijom Pezzijem, u posljednjih 30 godina. Čitatelj koji misli da će naći elemente biografije ili unutarnjeg puta, ostat će razočaran. Isto toliko će ostati razočaran tko misli da će naći tvrdnje podobne da se koriste, na način dubinske psihologije, u pozitivnom ili negativnom smislu, s ciljem propagande. Iako je autor tako dugo stavljao sa strane ideju da objavi svoje bilješke, to je činio poradi stida i straha da to nije ništa drugo nego taština. Na kraju, bijaše upornost mnogih koja mu je promijenila stav – i sjećanje na riječi koje mu je jedan stari svećenik rekao: “Ne propusti nikada činiti dobro zbog straha od taštine, jer to dolazi od đavla!“.

  Koliko se dobra može učiniti s ovom knjigom!

   

  100.00Kn
 • Knjige » Tomagraf

  Molitvenik U TEBE SE GOSPODINE UZDAM

  8x12,5 cm 32 str. (klamano)

   

  5.00Kn
 • Knjige » Tomagraf

  Molitvenik

  Sv. Leopold Mandić

  Godina izdanja: 2006.
  Uvez: Meki
  Broj stranica: 128
  Jezik: Hrvatski
  Dimenzije: 14,0 x 9,0 cm

  20.00Kn
 • Knjige » Tomagraf

  Molitvenik

  DUH SVETI - LJUBAV BOŽJA

  Razmatranja i molitve

  Godina izdanja: 2007.
  Uvez: Meki
  Broj stranica: 120
  Jezik: Hrvatski
  Dimenzije: 14,0 x 9,0 cm

  20.00Kn
 • Sve | Stranice: < 1 2 3 4 5 6